Ana içeriğe atla

5 Romantik/komedi Kore dizisi



Strong Woman Do Bong Soon



My First Love



Monstar



Somehow 18



My Secret Romance





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yakışıklı mı yakışıklı anime karakterleri!

Kaichou wa Maid Sama-Usui Hem tatlı... hem seksi! daha ne olsun! Noragami -Yato Bu arkadaşta hem tatlı hem karizmatik... Bungou Stray Dogs-Osamu Dazai Bu adam benim favorim, kim ne derse desin.. şu tipe bakın! Bungou Stray Dogs -Chuuya Nakahara Bu arkadaşta biricik arkadaşı Dazai gibi yakışıklı! Kamisama Hajimemashita-Tomoe Kuroshitsuji-Sebastian Böyle kahyaya neler verilmez.. Naruto-Hatake Kakashi Gördüğüm anda vuruldum....O gizemli haliyle etkilenmeyen yoktur sanırım. Hotarubi no Mori e- Gin Sonu pek güzel olmasa da...  Listenin devamı gelecek!

Kızıl anime karakterleri !

Sizde benim gibi kızıl saçlı anime karakterlerine hayransanız buyrun bakın ateş eden anime karakterleri ! (akatsuki no yona) tabii ki erza scarlet olmazsa olmaz şu güzelliğe bakın.. (fairy tale) Karma akabane (assasination classroom) Mikoto Suoh (K project) Bilemedim sayılır mı ama ... Mio Naruse :) Otoya ittoki (uta no prince sama) eriyor muyuz? bence eriyoruz.. Rin Matsuoka (free) Yuusuke Asahina (brother conflict)

En manyak 5 anime karakteri

Mirai Nikki -Yuno Gasai    Kakegurui - Ikishima    Boku no Hero Academia-Himiko Kakegurui-Yumeko (bu anime psikopat dolu) Deadman Wonderland-Minatsuki